Składniki
- 0,5 kg mielonego jagnięcego
- ostra papryczka
- kolendra
- mięta
- kminek mielony
- kolendra suszona
- czosnek świeży lub suszony
- łyżeczka pataks achari
- sól
Blog poświęcony grillowaniu,sztuce łączenia smaków i kreowaniu nowych potraw,które na zawsze zagoszczą na waszych stołach.
bardzo apetycznie wyglądające danie :)
OdpowiedzUsuńPrzeapetycznie wygląda...
OdpowiedzUsuńGdzie mozna kupic pataks achari ?
OdpowiedzUsuńA mi się nie udało! Próbowałam zrobić na grillu gazowym. Wszystko mi się rozleciało. Powiedzcie mi, co ja zrobiłam źle?
OdpowiedzUsuńWyglądają niesamowicie apetycznie! Bardzo chętnie wypróbuję nowe przepisy, akurat mój mąż ostatnio kupił naszej rodzinie grill Weber elektryczny i czas najwyższy go wypróbować. :)
OdpowiedzUsuń