- podwójne espresso lub kawa rozpuszczalna
- 1 laska wanilii lub esencja nie używajcie tylko olejku waniliowego
- szklanka mleka
- orzechy laskowe około 10
- mleko skondensowane 2 łyżki
- woreczek lodu
- bita śmietana
- kakao do posypania
Blog poświęcony grillowaniu,sztuce łączenia smaków i kreowaniu nowych potraw,które na zawsze zagoszczą na waszych stołach.
środa, 17 lipca 2013
Frappeccino a la Rafau orzechowo waniliowe
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Wygląda fantastycznie! Bardzo lubię wszelkie kawy na zimno :)
OdpowiedzUsuńco tu dużo pisać, po prostu: ♥ !!!
OdpowiedzUsuńwow! ale to pysznie wygląda <3
OdpowiedzUsuńWypiłabym takie frappeccino :)
OdpowiedzUsuńMniami, musiało być pyszne :)
OdpowiedzUsuń