czwartek, 1 maja 2014

Sos do burgerów






  • majonez               50ml
  • ketchup                25ml
  • musztarda             10ml
  • worcestershire sos  5ml
  • korniszony             10gr
  • cebula                   15gr
  • koperek                  5gr
  • cukier  opcjonalnie  5gr
Przygotowanie



  1. Korniszony i cebulę pokroić w drobną kostkę.
  2. Koperek posiekać.
  3. Wymieszać majonez,ketchup,musztardę i worcestershire sos.
  4. Dodać korniszony,cebulę i koperek.
  5. Wymieszać i odstawić do lodówki na około 2 godziny przed spożyciem
  6. Smacznego

3 komentarze:

  1. świetny sos!:)
    ostatnio robiłam coś podobnego ale jednak innego:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Czyli coś jakby sos 1000 wysp.

    OdpowiedzUsuń